|
|
Forum Silent Hill Page
|
|
The Graveyard - Wydzielone z tematu o ACTA
Zaratul - 2012-02-15, 19:41 Temat postu: Wydzielone z tematu o ACTA
LaMuertePL napisał/a: | No i powiedzcie mi jak to forum ma funkcjonować? Się dziwicie, że młodzi ludzie się nie udzielają. |
No jeśli Kwiatek i ty macie zgrywać dziecinadę taka jaka jest teraz w tym topicu to moim obowiązkiem jest przerywać wam.
LaMuertePL napisał/a: | Udzielaliby się, gdyby nie to, że na forum są prawie sami komuniści. |
Tak bo,jestem komunistą bo nie trawię gimbusów którzy myślą że jak skończyli podstawówkę to mogą robić co chcą.Dzięki za ten post..to tylko potwierdza że mam rację.
Wendigo napisał/a: | Obie strony proszę o kulturalną wymianę zdań bez wjeżdżania na siebie. |
Możemy oczywiście przestać ale skończy się to tak jak zwykle na ten forum czyli zaprzestaniem postowania przez wszystkich.Daj na luz,po to jest forum żeby wyrazić opnie..skrajne też.
Nazar napisał/a: | Nie wiesz też, czy nie jechał do chorego dziecka lub w innej ważnej sprawie. |
Nazar,nie ma sensu,on tego nie zrozumie bo ma 16 lat i nie jest jeszcze za nic odpowiedzialny.
LaMuertePL - 2012-02-15, 21:21
Zaratul napisał/a: | Nazar,nie ma sensu,on tego nie zrozumie bo ma 16 lat i nie jest jeszcze za nic odpowiedzialny. |
No przecież.
Nazar - 2012-02-15, 22:49
LaMuertePL napisał/a: | (...) na forum są prawie sami komuniści. |
Ale przeoczyłem - to odnosi się także do mnie? Jeśli tak, to właśnie potwierdziłeś, że faktycznie nie ma co ciągnąć dalej tej dyskusji. Ja komunistą, he he he, a to dobre
Kwiatek1993 - 2012-02-16, 16:42
Wypraszam sobie Zaratul, nazywania mnie i moich postów dziecinadą bez ówczesnych podstaw nazywania mnie w taki sposób. Następne bezpodstawne obrażanie mnie będzie zgłoszone do administracji forum.
A tak z mojej strony dodam, że nazywając mnie w ten sposób, jedynie dlatego, że Twoje zdanie różni się od mojego i cechuje mnie inna postawa, mogę szczerze powiedzieć, że wcale więcej sobą nie reprezentujesz.
Zaratul - 2012-02-16, 18:26
Kwiatek1993 napisał/a: |
Wypraszam sobie Zaratul, nazywania mnie i moich postów dziecinadą bez ówczesnych podstaw nazywania mnie w taki sposób. Następne bezpodstawne obrażanie mnie będzie zgłoszone do administracji forum. |
Zgłaszaj zgłaszaj.Nazywam tak twoje posty wcale nie bez podstaw.
Kwiatek1993 napisał/a: | A tak z mojej strony dodam, że nazywając mnie w ten sposób, jedynie dlatego, że Twoje zdanie różni się od mojego i cechuje mnie inna postawa, mogę szczerze powiedzieć, że wcale więcej sobą nie reprezentujesz. |
Ohoho nagle udajemy dorosłego,kulturalnego itd....jak już mówiłem wcześniejsze posty mówią co innego.
Będę dążył do tego żeby dzieci pokroju Kwiiatuszka i Lamuerte miały o mnie tak złe zdanie jakie ja mam o nich.
A teraz powiedzcie mi:lekcje odrobione? Sprężajcie się po po dobranocce trzeba iść spać.
LaMuertePL - 2012-02-16, 18:40
Zaratul napisał/a: | A teraz powiedzcie mi:lekcje odrobione? Sprężajcie się po po dobranocce trzeba iść spać. |
Po co to pytanie skoro się niczym nie przejmuje i jestem nieodpowiedzialny?
Devinitum: Wystawiono po ostrzeżeniu dla LaMuerte i Zaratula.
|
|
|