Wysłany: 2012-10-26, 11:27 Zacinające sie cutsceny
Nie wiem czy ten temat był poruszany, bo go nie znalazłem. Mam silent hill 1 na pc (przez emulator ePSXe) w wersji 1.2.1 z spolszczeniem. Pomimo tego animowane cutsceny mi się zacinają. Dla przykładu http://www.youtube.com/wa...&feature=fvwrel scena od 0:00 do 0:17 się zacina później już normalnie odtwarza. Ktoś ma jakiś pomysł co może być przyczyną?
Ściągnij najnowszą wersję epsxe czyli 1.7.0 bo tamta którą masz to starożytność.Po instalacji jeśli będzie tak samo spróbuj pobawić się opcjami emulatora,włącz przeplot w filmikach itp.
Podaj też proszę konfigurację swojego komputera.
W scenie do której dałem link odtwarza mi do 3 sekundy potem, obraz się zamraża, lecz ścieżka dźwiękowa jest kontynuowana. Ale do 19 sekundy odtwarza normalnie.
Pomogło zainstalowanie nowego epsxe, co prawda ciężko było skonfigurować, i teraz nie odpalam sh przez aplikacje ale działa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum